De E-Drivers chauffeur

Privechauffeur

De stap is misschien kleiner dan u denkt. Die stap om daadwerkelijk niet meer te rijden. Ook al is het maar een paar keer in de maand. Want een privéchauffeur is zo geregeld.  

De grootste stap moet u echter zelf zetten. Het is de stap úit de bestuurderstoel en naar de achterbank van de auto.  

Er zijn genoeg argumenten om zelf te rijden. Soms vindt iemand het juist ontspannend om een stuk zelf te rijden. (En die begrijpen we ook wel.) Anderen vinden dat de tijd achter het stuur nuttig wordt ingevuld door het voeren van telefoongesprekken. Of de reden ligt dieper, en bij de gedachte dat een privéchauffeur toch echt wel een beetje overdreven is.  

We leggen u graag uit wat een privéchauffeur precies is. Wat het nut is. En niet onbelangrijk,… wat de kosten zijn.  

Studentchauffeurs

Wat is een privé chauffeur?  

Een privéchauffeur is de bestuurder van uw auto op het moment dat u hebt besloten dat u effectiever bent als passagier dan als bestuurder. Zo simpel is het. De privéchauffeur staat volledig tot uw beschikking en zo lang als u wilt. “Dienstbaar’ noemen we dat. Een privéchauffeur is er in verschillende vormen.  

Directiechauffeur 

De gecertificeerde privéchauffeur heeft een specifieke privéchauffeurs opleiding gevolgd bij een van de instanties in Nederland. Daarna is hij door het CBR geëxamineerd. Met een directiechauffeur heeft u absolute rijperfectie op de bestuurdersstoel. Rijcomfort, ‘vitesse’ en veiligheid worden in de puntjes beheerst. De meest gekozen directiechauffeur is de privéchauffeur met het D1 certificaat. E-Drivers levert op verzoek ook D2 gecertificeerde chauffeurs.  

Studentchauffeur 

Een studentchauffeur kan een economische afweging zijn. Het is de privéchauffeur met een voordelig uurtarief. Een studentchauffeur heeft geen D-certificaat, maar wordt wel intern getest en getraind. U krijgt bij E-Drivers nooit een onervaren chauffeur in de auto. Een studentchauffeur bij E-Drivers wordt gekenmerkt door zijn liefde voor autorijden, zijn dienstverlenende karakter en zijn verantwoordelijkheidsgevoel.  

Privéchauffeur – Senior chauffeur 

Is de directiechauffeur iets teveel van het goede? Maar u wilt toch wat meer dan een studentchauffeur. Laat het ons dan weten. E-Drivers beschikt over een groot netwerk aan privéchauffeurs (senior chauffeurs) die precies tussen beide groepen inzitten. Het zijn de – doorgaans – wat oudere chauffeurs met veel rijervaring die het nog heerlijk vinden om u van A naar B te rijden.  

Training en opleiding 

Alle privéchauffeurs bij E-Drivers worden intern getest en getraind. Ook de gecertificeerde directiechauffeurs ontkomen hier niet aan. Het is de enige manier om uw, en onze, hoge verwachtingen te kunnen overtreffen. Extra aandacht wordt besteed aan de ritvoorbereiding. Daarom wordt altijd gevraagd naar de bestemmingen van de rit en het type auto waarin gereden zal worden. Voor de privéchauffeur is deze informatie essentieel om u goed, vlot en comfortabel door het verkeer te leiden.  

Wat kost een privéchauffeur? 

Bij E-Drivers zet u een directiechauffeur in uw auto voor € 35,95 ex btw per uur. Een studentchauffeur kost u € 24,95 ex BTW per uur. Een senior chauffeur wordt ingezet tegen een tarief van € 29,95 per uur.  

De voordelen voor u, als passagier 

U kunt geconcentreerd werken. U kunt telefoontjes plegen. Email afhandelen. Aan projecten werken. Uw mensen aansturen. Of uw aankomende afspraak voorbereiden. Tijdens de reis hoeft u zich geen enkel ogenblik met de route of het verkeer te bemoeien. Want daar heeft u de chauffeur voor. U wordt efficiënter dan u ooit bent geweest op zo’n dag met meerdere afspraken! En u komt uitgerust en beter voorbereid aan op uw afspraken.  

Niet goed? Geld terug.  

Wij houden van kwaliteit. Net als u. Daarom besteden wij veel aandacht aan de selectie en de training van onze privéchauffeurs. U krijgt van ons altijd een comfortabele en veilige rit. Wanneer u dit niet zo ervaart dan brengen wij geen kosten voor chauffeur in rekening.