De tarieven van E-Drivers in 2024

Alle tarieven vermeld op deze pagina zijn exclusief 21% BTW

€ 29,95 ex btw per uur *

Door E-Drivers getrainde studenten

Capabele chauffeurs

Minimale afname: 3 uur

* Gratis extra verzekering niet van toepassing

Studentchauffeur

€ 32,95 ex btw per uur

Oudere chauffeur

Veel rij-ervaring

Zeer bekend met het Nederlandse wegennet

Minimale afname: 3 uur

Gratis extra verzekerd

Privéchauffeur

€ 39,95 ex btw per uur

CCV D1 gecertificeerd

Professionele directiechauffeur

Minimale afname: 4 uur

Gratis extra verzekerd

directiechauffeur

€ 49,95 ex btw per uur

CCV D2 gecertificeerd

Professionele directiechauffeur

Vervoer met beveiliging

Minimale afname: 4 uur

Gratis extra verzekerd

Werken met een chauffeur van E-Drivers

Vanaf € 90,- ex btw per uur

S-klasse of V-klasse Mercedes

Luxe uitgevoerd

Inclusief directiechauffeur

Minimale afname: 3 uur, of een transferprijs

Auto met chauffeur

Vanaf € 130,- ex btw per uur

Luxe minubus tot 16 personen

VIP uitgevoerd

Inclusief gecertificeerde buschauffeur

Minimale afname: 4 uur, of een transferprijs

Minibus

Mogelijke additionele kosten

Wanneer de rit niet start in een van de vier grote steden, dan wordt de reistijd en de OV kosten van de chauffeur doorbelast. Wanneer de chauffeur met de auto naar u reist / moet reizen, dan worden de reiskilometers doorbelast a € 0,42 per km. De door de chauffeur gemaakte kosten worden separaat op uw factuur vermeld.

Bij diensten langer dan 8 uur rekent E-Drivers een maaltijdvergoeding voor de chauffeur van € 15,- 

Wanneer uw privéchauffeur bepaalde kosten voor moet schieten, zoals brandstof, tolgeld of waskosten wanneer u de auto gewassen wilt hebben, dan worden deze doorbelast. U ziet deze kosten apart vermeld op de factuur.

Bij korte opdrachten, of opdrachten van A naar B kan van het uurtarief worden afgeweken en kan een vaste transferprijs in rekening worden gebracht. Wanneer een transferprijs van toepassing is zal E-Drivers u uiteraard op de hoogte brengen.

Betrouwbare partner

“E-Drivers is al jaren een betrouwbare partner met uitstekende service gecombineerd met grote flexibiliteit. Daarnaast is ook de prijs-kwaliteit-verhouding uitstekend.”

Frans ten Brink / DSW Zorgverzekeraar

Wat het u oplevert

Productiviteit (en geld)

Met een chauffeur kunt u werken terwijl u onderweg bent. En misschien zelfs wel declarabel werken! Zolang uw kosten per uur hoger zijn dan die van de chauffeur heeft u direct financieel voordeel bij het inzetten van een privéchauffeur

Tijd

Door het inzetten van een chauffeur kunt u onderweg werken; u krijgt werk gedaan op momenten dat u normaal gesproken tijd verliest door zelf te rijden. U houdt daardoor waardevolle tijd over voor andere zaken.

Geen parkeerkosten

Niet alleen zet de chauffeur u voor de deur af bij uw afspraken, hij beheert en bewaakt uw auto uiteraard ook. Dat doet hij op een plaats waar geen parkeergeld verschuldigd is. Deze kosten blijven u dan ook bespaard.

Comfort, gemak en een veilige reis

Een chauffeur die zich bezighoudt met de route en het verkeer. Een chauffeur die u netjes voor de deur afzet en weer oppikt. Een chauffeur die u comfortabel door de drukte op de wegen leidt. U kunt ongestoord werken, telefoneren, appen, of juist even ontspannen. U reist in alle gemak; veilig en comfortabel. En wanneer u een privé- of directiechauffeur boekt dan betaalt u zelfs niets wanneer u de reis niet als comfortabel of veilig ervaart.

Een verzorgde auto

Uw chauffeur zal erop toezien dat u de auto waar mogelijk beter terugkrijgt dan hij deze ontvangen heeft. Wassen, van binnen schoonmaken en opruimen, de chauffeur doet het graag voor u. 

Een assistent voor onderweg

Uw chauffeur is uw asistent voor onderweg. Moeten er bepaalde klusjes gedaan worden? Laat het uw chauffeur weten. Uw chauffeur kan eveneens contact onderhouden met de assistent voor urgente zaken en/of wijzigingen op de dag.

E-Drivers zet zich dagelijks in voor o.a.:

E-Drivers zet zich dagelijks in voor o.a.