Nieuw bij E-Drivers: De privéchauffeur

E-Drivers senior driver

Drivers heeft van oudsher twee smaken geleverd; de directiechauffeur en de studentchauffeur. Sinds kort levert E-Drivers ook de ‘privéchauffeur’. Het is een senior chauffeur die duidelijk niet in de andere categorieën past, maar wel heel fijn is om achter het stuur te hebben.

Senior chauffeur

Het is de privéchauffeur die niet het certificaat ‘directiechauffeur’ heeft, maar wel veel – heel veel – ervaring op de weg heeft. Soms is het een pensionado. Soms is het iemand ‘in between jobs’. Maar in alle gevallen is het iemand met veel ervaring en een grote liefde voor autorijden.

In het dienstenoverzicht noemen we deze chauffeur ‘de privéchauffeur’. Het tarief van een privéchauffeur is € 32,50 ex btw per uur.

Hoge kwaliteit chauffeursdienst

In 2021 hebben wij vaak (in overleg) een privéchauffeur geleverd in plaats van een studentchauffeur. Daarna hebben wij aan de opdrachtgever gevraagd om de tevredenheid op een schaal van 1 tot 10 aan te geven.

Omdat we met dit type chauffeur een zeer hoge waardering kregen (9,1) hebben we besloten om in 2022 de ‘privéchauffeur’ aan het dienstenpallet toe te voegen.

Privechauffeur

Strenge selectie

E-Drivers heeft een naam hoog te houden als het gaat om kwaliteit. Omdat we de best mogelijke service willen leveren wordt dit ook type chauffeur aan diverse tests onderworpen voordat hij deel kan uitmaken van de selectie E-Drivers chauffeurs. Er wordt dan in specifiek gelet op de dienstverlenende instelling, rijstijl en rijcomfort.

Uitproberen?

Interesse in een privéchauffeur? Probeer het eens. Als kennismaking rekenen we het tarief van een studentchauffeur.

Reserveer de rit eenvoudig en snel via e-drivers.nl/reserveren