E-Drivers in 2022

E-Drivers in 2022

Er is inmiddels genoeg geschreven over 2021 en de start van 2022. Voor ons een reden om daaroverheen te kijken en samen met u heel 2022 te beschouwen. Want! Er is voldoende (positief) nieuws te melden.  

E-Drivers krijgt in 2022 een hernieuwde positionering en daar hoort een nieuw logo en een nieuwe internetsite bij. 

Niet goed geld terug! 

We gaan in 2022 nóg een stap verder als het gaat om de kwaliteit van onze chauffeurs. Bijvoorbeeld m.b.v. aanscherping en intensivering van onze trainingsprogramma’s. Wij geven dan ook de garantie dat wanneer u geen comfortabele en veilige rit heeft ervaren, u geen kosten in rekening gebracht krijgt.  

Nieuwe technologie 

We gaan gebruik maken van een nieuw systeem dat op maat gemaakt is voor de bedrijvengroep waar E-Drivers onder valt. Voor u betekent dat o.a. gemakkelijk online reserveren, snellere facturatie, eenvoudiger betalen, betere mailbevestigingen, chatcontact met uw chauffeur en nog veel meer. (We houden u op de hoogte natuurlijk.) 

Aangepaste prijsstelling 

We hebben het lang uit kunnen stellen, maar door de toenemende inflatie, Corona-invloeden, loonsverhogingen, krapte op de arbeidsmarkt (en nog tal van andere invloeden) ontkomen wij niet meer aan een noodzakelijke prijsstijging van 8% per 01-01-2022.