Een platform voor privéchauffeurs

DriveMe

Het ligt in het verlengde van de chauffeursdiensten die we met Rent A Bob en E-Drivers leveren, maar dan veel meer digitaal. Via het platform kunnen opdrachtgevers in contact komen met zelfstandige privéchauffeurs en deze vastleggen voor een bepaalde rit.

De privéchauffeurs in het platform variëren van ‘junior drivers’ tot en met gecertificeerde directiechauffeurs. Iedere categorie privéchauffeur heeft een eigen prijsstelling en deze start bij de economy klasse al vanaf € 12,50 ex btw per uur. Je boekt daarmee een prima chauffeur, al is de rij-ervaring misschien nog wat beperkt. Dat is al anders bij de comfort klasse; de privéchauffeur die meer dan twee jaar zijn rijbewijs heeft en de nodige rijervaring meeneemt naar een rit. Dit type chauffeur boek je bijvoorbeeld bij Rent A Bob en E-Drivers.

Na deze categorie resteert de echte professional; de directiechauffeur. Dit type chauffeur is zo bevlogen met het leveren van de perfecte chauffeursdienst dat hij er zijn vak van heeft gemaakt. Hij (of zij) is niet alleen een chauffeur, maar is ook een persoonlijk assistent. Service, routevoorbereiding, efficiency en veiligheid voeren bij deze chauffeur de boventoon. U vindt deze chauffeurs in de business klasse.

Via DriveMe is de directiechauffeur te boeken vanaf € 20,- ex btw per uur. Dat is goedkoper dan bij een regulier chauffeursbedrijf!

DriveMe is begonnen in juli 2019 en staat daarmee nog in de kinderschoenen. We nodigen iedereen uit om kennis met DriveMe te komen maken. Kijk daarvoor op driveme.nl en registreer jezelf (kosteloos) als opdrachtgever.

Verplaats naar de achterbank van de auto. Ga daar werken. Word productief, en wellicht zelfs declarabel.

Logo DriveMe