Auto met chauffeur

Auto met chauffeur


AUTO MET CHAUFFEUR

U heeft tijdelijk geen eigen auto? Of u heeft relaties die op-en-top verzorgd moeten worden? Aan niets mag het hen ontbreken. En dus regelt u ook vervoer. Maar liever geen blauwe kentekenplaten. U wilt luxe vervoer, maar wel discreet. E-Drivers verzorgt een privéchauffeur in een BMW 5 serie, Audi A8 of Mercedes S-klasse. Wanneer u op zoek bent naar vervoer dat precies aansluit op uw wensen of speciale eisen, dan biedt E-Drivers de oplossing.


Dagelijkse kost. Maar nooit standaard. 

E-Drivers levert op dagelijkse basis door geheel Nederland chauffeurs met auto. Ook bij grotere evenementen (voor o.a. MediaMarkt, ZiggoDome) bieden de chauffeurs van E-Drivers de perfecte vervoersoplossing voor zowel VIPs als artiesten. En de finesse zit ‘m in de details, dat weten wij. 

Direct reserveren

Luxe vervoer op maat

Voor een auto met chauffeur leveren wij maatwerk. Ook werken we samen met betrouwbare partners zoals QBT en Noordzee Services en we kunnen voor u bemiddelen om het gewenste vervoermiddel te regelen. Of het nu gaat om een midden- of topklasse model of om een limousine, busje of touringcar. Geen vraag is onmogelijk en u bent gegarandeerd van kwaliteit. De juiste privechauffeur leveren we uiteraard uit ons flexibele chauffeursbestand.

Weet u niet precies welk vervoer het best past bij uw vraag of project? Dan adviseren onze ervaren medewerkers graag over de meest passende en efficiënte oplossing. 

Tarieven auto met chauffeur

Standaard € 0,70 per kilometer
Directie € 0,90 per kilometer
VIP € 1,40 per kilometer
9 persoons bus € 0,90 per kilometer
VIP 7 persoons € 1,40 per kilometer
   
Tarieven: Exclusief BTW
Tarieven: Inclusief brandstof
Minimale afname auto/bus: 200 km
Minimale afname chauffeur:  3 uur
Eerste keer?  Welkomstaanbieding

 

Contact

info@edrivers.nl
0850443744
contactformulier
 

Nu reserveren...