Wie ben je? En wat doe je? 

Patrick Noordermeer, al ruim 20 jaar ondernemer in de chauffeursbranche. Ruim 2 decennia geleden gestart door het oprichten van een chauffeursbedrijf, dat tegenwoordig bekend is als E-Drivers. Daarnaast ook al jaren betrokken bij Rent A Bob als eigenaar/directeur en sinds 2019 mede-initiatiefnemer van DriveMe en hierbij dagelijks betrokken als bestuurder.

Wat doe je wanneer je niet werkt? 

Mijn passies zijn mijn gezin en sport. Dit probeer ik ook nog te combineren door mijn liefde voor sport over te brengen op mijn vrouw en 3 kinderen. Naast cardio- en krachttraining beoefen ik ook erg graag volleybal. Daarnaast heb ik mij vooral uit zakelijk oogpunt de golftechniek geprobeerd eigen te maken en dit begint de laatste tijd zijn vruchten af te werpen. Het liefst zou ik nog veel meer sporten beoefenen, maar mijn agenda raakt verder snel vol door de sportverplichtingen van mijn kinderen. Het weekend besteed ik natuurlijk graag aan mijn gezin, maar het kan zomaar zijn dat ik van mijn vrouw na kinderbedtijd de kans krijg om nog even met vrienden de kroeg in te gaan.

Waar word je enthousiast van?

Als kleine jongen voelde ik mij al verbonden met auto’s en het verbaast mij dan ook niet dat ik het nog steeds geweldig vind om hiermee indirect mijn dagen te vullen. De intrinsieke waarde van een persoonlijke service als een chauffeursdienst ken ik na zoveel jaren als mijn broekzak. Deze know-how overbrengen aan de chauffeurs en hiervoor waardering krijgen van opdrachtgevers is waar het om draait. Dit ‘klanthousiasme’ werkt voor mij nog steeds aanstekelijk. Daarnaast haal ik veel voldoening uit het ondernemerschap; het vormgeven van een idee op papier tot een – in het geval van DriveMe – werkend platform waarbij een digitaal prikbord zorgt dat een zelfstandige chauffeur wordt gevonden door een opdrachtgever.   

Wat zijn je goals? 

Op de Nederlands markt – maar ook zeker ver daarbuiten – het meest toonaangevend instituut te zijn voor het boeken van chauffeurs. Zowel door technologische ontwikkeling die optimale werking van het platform realiseert als met onze chauffeursbedrijven en onze geweldige medewerkers te blijven werken aan toegevoegde waarde voor alle opdrachtgevers.