Wie ben je? En wat doe je? 

Jeroen van der Kamp, oprichter/mede-directeur van de thuisbrengservice Rent A Bob, mede-eigenaar/mede-directeur van privéchauffeursbedrijf E-Drivers sinds 2019 verkeer ik in de gelukkige positie dat ik me bezig mag houden met het platform van DriveMe. 

Waar word je enthousiast van? 

Op zakelijk gebied is dat procesverbetering, marketing en het opstarten van nieuwe projecten, zoals DriveMe. Op persoonlijk vlak haal ik veel motivatie uit verschillende doelstellingen, waaronder die om mezelf altijd blijven verbeteren op sportief, sociaal en intellectueel gebied. Ik ben van mening dat je daardoor uiteindelijk een completer persoon wordt. Beetje filosofisch, geef ik toe.   

Wat doe je wanneer je niet werkt?

Ik sport graag: Crossfit, drie tot vier keer in de week. Daarnaast train ik mijn hond (Max) op zondagen en twee keer in de week hou ik me als trainer bezig met het voetbalteam van mijn zoon. Ook hardlopen en golfen doe ik met veel plezier. Daarnaast vind ik het geweldig om nieuwe kennis op te doen via lezen en studeren en dat maakt het dat mijn weken doorgaans vrij vol zijn en daardoor soms nét te weinig tijd overlaten om gezellig met vrienden wat te eten en drinken. 

Wat zijn je goals? 

Met onze bedrijven willen we marktleider worden op het gebied van chauffeursdiensten. We gaan dit bereiken door creatief en innovatief om te gaan met technologie, mensen, samenwerkingen en het belangrijkste van alles: zaken leveren die meerwaarde bieden.