Valet parking

Valet parking

 

VALET PARKING

E-Drivers biedt de luxe van valet parking voor uw gasten. Wij verzorgen een hoogwaardige en betaalbare dienst doordat wij werken met zorgvuldig geselecteerde en tegelijkertijd representatieve (student)chauffeurs. E-Drivers heeft ervaring met events van 50 tot en met 500 geparkeerde auto's. 


Parkeerproblemen worden verleden tijd

Een onvergetelijk evenement begint zonder parkeerproblemen. Leg u gasten in de watten met de dienst valet parking van E-Drivers. Eén van onze representatieve chauffeurs wacht u gasten op bij de ingang en parkeert de auto vervolgens veilig op de daarvoor bestemde plaats. Na afloop staat de auto weer klaar voor vertrek. Met valet parking begint en eindig ieder evenement in stijl!
Wordt er alcohol geschonken tijdens het evenement? Denkt u ook eens aan onze verantwoorde BOB chauffeur. Met deze dienst worden uw gasten na een gezellige avond weer veilig thuis afgezet.

Kwaliteit en flexibiliteit

Wilt u gebruik maken van valet parking tijdens uw evenementen? E-Drivers staat voor kwaliteit en flexibiliteit gedurende uw festiviteit. Indien u over vragen heeft kunt u gerust even bellen met het telefoonnummer: 085 044 37 44, maar u mag er natuurlijk ook voor kiezen ons contactformulier op de website in te vullen of even een e-mail naar info@edrivers.nl te sturen. Kijkt u maar gerust verder op de volgende pagina's voor meer informatie: 

Tarieven valet parking

Coordinator per uur Vanaf € 25,95
Valet parker per uur Vanaf € 19,95
Verkeersbegeleider per uur Vanaf € 25,00
   
Tarieven: Exclusief btw
Minimale afname: 3 uur


Contact

Bel E-Drivers: 085 0443 744

Bekijk welkomstaanbieding

Offerte opvragen  Direct reserveren