Directiechauffeur

Directiechauffeur

 

DIRECTIECHAUFFEUR

U bent iemand die de allerhoogste kwaliteit eist; een ervaren directiechauffeur met minstens het CCV-D1 diploma. Een chauffeur die het Nederlandse wegennetwerk beter kent dan Tomtom en iemand die vlekkeloos alternatieve routes kan aangeven wanneer dit noodzakelijk wordt geacht. 

E-Drivers levert CCV-D1 t/m D3 directiechauffeurs. Zonder of met luxe auto. 

Ben je een directiechauffeur? Klik hier.


Ben je een directiechauffeur? Klik hier.
 

Ervaren directiechauffeurs

De bij E-Drivers aangesloten directiechauffeurs zijn zeer ervaren. Het zijn de oude rotten in het vak; de mannen die 24/7 voor u klaar staan en een meer dan gemiddelde vreugde halen uit de dienstbare instelling om u uitmuntend van dienst te zijn. Ze hebben een zeer ruime rijervaring, zijn discreet en flexibel. Daarbij zijn ze sociaal vaardig en -indien gewenst- een goede gesprekspartner. Allen hebben de erkende vakopleiding tot directiechauffeur met succes doorlopen. Ook confirmeren zij zich aan de rij- en gedragseisen welke E-Drivers aan hen stelt. Als u speciale wensen heeft, dan horen wij dat graag.

Bel E-Drivers: 085 0443 744

Bekijk welkomstaanbieding

Offerte opvragen  Direct reserveren

Sterk team

U wilt zo veel mogelijk hetzelfde gezicht zien. Dat begrijpen wij. Want wij leveren niet alleen een chauffeur, maar ook een vertrouwenspersoon. Daarom zorgen wij voor een zeer klein team van chauffeurs die u mogen bedienen. Discretie is vanzelfsprekend. Daar praten we verder niet over. 

Tarieven directiechauffeur

Per uur: € 32,95 *
Maaltijdkosten:    € 12,50 bij diensten > 8 uur
Reiskosten: afh. van bereikbaarheid en OV
Tarieven: exclusief btw
Minimale afname:  4 uur


* Bij frequente afname van hiervan worden afgeweken

Detachering

Wilt u regelmatig of voor langere tijd gebruik maken van een directiechauffeur? Dan kunt u een van onze professionele (directie)chauffeurs op basis van detachering aan u binden. Nu de wetgeving voor ZZP chauffeurs is verscherpt kunt u op E-Drivers uiteraard een veilig beroep doen voor een gedetacheerde chauffeur. Zo kunt u wel gebruik maken van zijn diensten maar heeft u hem niet op de loonlijst; efficiency op basis van tijd en kosten! Op basis van uw persoonlijke wensen zoeken we een privéchauffeur die het beste bij u past.

Bel E-Drivers: 085 0443 744

Bekijk welkomstaanbieding

Offerte opvragen  Direct reserveren