WIE JARIG IS, TRAKTEERT…

… en daarom wordt uw eerstvolgende rit nóg beter dan u van ons gewend bent. Voor u een mooie mogelijkheid om eens een ander type chauffeur in te zetten? 

WAT KRIJGT U?

  • 25% korting op een rit in april
  • Geldig bij een student-, privé of directiechauffeur van E-Drivers

HOE KRIJGT U KORTING?

Reserveer via onze website en gebruik daarbij de kortingscode ED25. Of benoem deze kortingscode in de reservering van een chauffeur per mail of telefoon.

reserveer rit

Een reis door de tijd: 25 Jaar Excellence bij E-Drivers 

In 1999 zag E-Drivers het levenslicht met een duidelijke missie: hoogwaardige en betaalbare chauffeursdiensten aanbieden aan professionals overal in Nederland. Wat begon als een bescheiden onderneming met slechts twee (student)chauffeurs, is uitgegroeid tot een toonaangevende aanbieder met een team van meer dan 200 professioneel getrainde chauffeurs. Dit jaar vieren we met trots ons 25-jarige jubileum en kijken we terug op een reis vol groei, innovatie en toewijding aan service van de hoogste kwaliteit. 

Een bescheiden begin…  

In de beginjaren richtte E-Drivers zich op een scala aan klanten met het aanbieden van studentchauffeurs voor diverse gelegenheden. Naarmate we groter werden, zagen we een groeiende behoefte aan gespecialiseerde diensten voor hoogwaardige cliënten zoals directieleden, ondernemers en professionals. Met alleen de studentchauffeur zouden we het niet gaan redden, dat was duidelijk. We moesten het dienstenpakket zorgvuldig uitbreiden.  

Een focus op professionalisering 

Sleutelfactoren in onze groei was de professionalisering van het bedrijf, de software en de chauffeursopleidingen. E-Drivers begreep vroeg het belang van niet alleen het selecteren van de juiste personen, maar ook het investeren in hun ontwikkeling. Privéchauffeurs kunnen zich bijvoorbeeld bij E-Drivers verder op laten leiden tot D1 directiechauffeur. 

De verschuiving van studentchauffeurs naar het aanbieden van meer professionele privéchauffeurs en directiechauffeurs markeerde een nieuwe fase in onze ontwikkeling waarbij maatwerk en exclusiviteit centraal staan. Dit heeft geresulteerd in een team dat niet alleen vakkundig is, maar ook een verlengstuk vormt van de professionaliteit en het imago van onze cliënten. 

Patrick Noordermeer

Gegroeid naar de top van de markt 

E-Drivers heeft een indrukwekkende evolutie doorgemaakt, beginnend met het bescheiden bedienen van enkele ondernemers in de Rotterdamse regio, tot het uitgroeien tot een gerenommeerde dienstverlener voor ondernemers verspreid over een veel groter gebied. Een significante mijlpaal in onze geschiedenis was de samenwerking met het iconische merk Heineken midden jaren 2000, een keerpunt dat E-Drivers op de kaart zette en ons hielp ontwikkelen naar het leveren van premium chauffeursdiensten. Deze doorbraak vormde de basis voor verdere expansie, waarbij we de eer kregen te werken met (inter)nationale zwaargewichten zoals Philips, PostNL, Heijmans, en DuraVermeer. 

Kijken naar de toekomst 

Terwijl we ons 25-jarige jubileum vieren, kijken we niet alleen terug op onze successen, maar ook vooruit naar de toekomst. E-Drivers blijft zich inzetten voor digitale innovatie in onze dienstverlening, het uitbreiden van ons aanbod (zoals het leveren van chauffeurs voor zorgvervoer) en het verder verhogen van de klanttevredenheid. Onze passie voor wat we doen en onze toewijding aan onze klanten blijven de drijvende kracht achter ons succes. 

Wij zijn dankbaar voor het vertrouwen dat onze klanten in de afgelopen 25 jaar in ons hebben gesteld en kijken ernaar uit om deze reis samen voort te zetten.  

We nodigen u dan ook uit om met ons mee te reizen naar nog vele succesvolle jaren. 

Wie jarig is, trakteert 

Precies! Bestel uw volgende rit in april 2024 met de kortingscode ED25 en wij geven u 25% korting op uw rit met een privéchauffeur, directiechauffeur of een studentchauffeur.

Patrick Noordermeer