Secretariaat

Secretariaat

 

WIJ REGELEN HET

U wilt graag een lege to-do lijst. Wanneer u de opdracht bij ons neerlegt dan wordt het geregeld. Dat is de zekerheid die wij bieden en met dat veilige gevoel kunt u verder werken. De ritaanvraag kunt u geheel online indienen of naar ons mailen wanneer u dat beter uit komt. Bellen kan uiteraard altijd. Wanneer u zich registreert via deze website dan kunt u een eigen code kiezen. Voor online reserveringen hoeft u dan slechts uw code en de ritgegevens aan te geven. Een ritaanvraag indienen is dan nog een kwestie van ogenbikken. 


Snelle respons

Wanneer u een rit voor uw opdrachtgever bij ons aangeeft dan proberen wij per ommegaande de rit in te boeken en aan u te bevestigen. Tussen 09.00 uur in de ochtend en 19.00 uur in de avond reageren wij doorgaans binnen enkele minuten op uw ritaanvraag. In de avonduren kunt u ons tot 01.00 uur ’s nachts telefonisch bereiken via 0850443744. 

Contactpersonen

Voor het vastleggen, verwerken en plannen van ritten werkt E-Drivers met vaste planners. Daardoor communiceert u vrijwel altijd met dezelfde personen en wordt er een kwalitatieve band opgebouwd. Door onze ervaring met bestuurssecretariaten van o.a. PostNL, Heineken, Siemens en BAM werken wij foutloos met u mee. 

Bevestigingen per mail

Na uw ritreservering krijgt u van ons de bevestiging dat wij uw aanvraag hebben ontvangen en hebben verwerkt in het planningsysteem. Direct daarna zoeken wij de chauffeur die het beste bij de opdracht/uw opdrachtgever past. Wanneer wij de chauffeur hebben gevonden ontvangt u van ons een tweede bevestiging met de gegevens van de chauffeur + foto. Ook de administratieve afhandeling van de rit geschiedt geheel digitaal. U kunt uiteraard aangeven wanneer de factuur direct naar de crediteurenadministratie gestuurd moet worden. 

Online reserveren

U kunt de opdracht gerust naar ons mailen, maar u kunt ook het online reserveringsformulier gebruiken. Wanneer u zich registreert dan kunnen wij u sneller van dienst zijn. Ook het ingeven van een ritopdracht verloopt dan vele malen sneller omdat u slechts een relatiecode hoeft aan te geven in combinatie met de ritgegevens. 

Maak een account aan