Evenementenchauffeur

Evenementenchauffeur

 

EVENEMENTENCHAUFFEUR

Een onvergetelijk evenement begint zonder parkeerproblemen. Een chauffeur wacht uw gasten bij de ingang op, neemt de sleutel van hen over en de avond kan beginnen. En deze avond wordt pas echt onbezorgd wanneer uw gasten na afloop van een evenement op de eigen achterbank kunnen plaatsnemen om door een professionele chauffeur van E-Drivers veilig en verantwoord in de eigen auto naar huis te worden gebracht.


Een onvergetelijke avond...

Tijdens een mooi evenement wordt ook een mooi glas wijn gedronken. Laat uw gasten optimaal genieten van een compleet verzorg evenement en vergeet daarbij niet een veilige reis naar huis. Een evenement wordt pas echt onvergetelijk met een evenementenchauffeur van E-Drivers in de eigen auto. Na afloop van het evenement staan alle chauffeurs gereed voor vertrek te wachten op uw gasten om ze te laten plaatsnemen op de eigen achterbank.

Ook biedt E-Drivers een oplossing als uw gasten ver moeten lopen met een shuttleservice vanaf een afgesproken plek naar de evenementlocatie. Ideaal bij verder gelegen parkeerterreinen of met slecht weer. Met standaard of luxe busjes staan onze chauffeurs op uw gasten te wachten om de afgesproken route te rijden.

Bij grote verkeersdrukte of onduidelijke verkeerssituaties kan een parkeerbegeleider of een verkeersregelaar van E-Drivers uitkomst bieden. Het begeleiden van verkeersstromen en bewaken van parkeerterreinen kan het verschil maken tijdens uw evenement. Door de inzet van onze verkeersregelaar worden files en opstoppingen voorkomen en begint uw evenement zonder problemen.
 

Tarieven evenementenchauffeur

Chauffeur: Op aanvraag beschikbaar


Contact

Bel E-Drivers: 085 0443 744

Bekijk welkomstaanbieding

Offerte opvragen  Direct reserveren