Autotransport & Fleetservice

Autotransport & Fleetservice

 

AUTOTRANSPORT & FLEETSERVICE

Voor leasemaatschappijen, autodealers en bedrijven met een groot wagenpark, is onze studentchauffeur een onmisbare én voordelige schakel in het vervoerstraject. Wij ontzorgen daarbij volledig met behulp van onze geavanceerde logistieke (computer)systemen. 


Autotransport  |  Doeltreffend en voordelig

Waar u ook gevestigd bent of waar de auto's ook heen moeten, onze studentchauffeurs staan voor het autotransport voor u klaar. Met hun OV jaarkaart reizen onze studentchauffeurs onbeperkt van en naar iedere locatie in Nederland. Dat levert voordeel op want u betaalt dus alleen de aflevertijd van A naar B. 
E-Drivers beschikt over een uitgebreid bestand van flexibel inzetbare chauffeurs. Voor uw autotransport is het daarom mogelijk om enkele, maar ook grote aantallen chauffeurs op diverse locaties in Nederland beschikbaar te hebben. Zo kunt u er zeker van zijn dat de auto's veilig en met zorg worden afgeleverd op de juiste bestemming.

Bel E-Drivers: 085 0443 744

Bekijk welkomstaanbieding

Offerte opvragen  Direct reserveren

Fleetservice  |  Handig en efficient

Door uw drukke agenda heeft u er eigenlijk geen tijd voor maar toch moet het gebeuren: uw auto heeft een grote beurt nodig, de zomer- of winterbanden moeten worden gewisseld, die schade moet nu toch echt worden afgehandeld. 

Vertel ons wat er moet gebeuren en E-Drivers draagt er zorg voor. Fleetservice op en top! Zodra u op kantoor bent aangekomen, meldt zich een van onze studentchauffeurs. U overhandigt de sleutels en de chauffeur zorgt dat alle werkzaamheden met betrekking tot uw auto tot in de puntjes worden geregeld. Zo maakt u zo efficiënt mogelijk gebruik van uw kostbare tijd. Een voordelige oplossing.

Aan het eind van uw werkdag levert de chauffeur de auto weer persoonlijk bij u af. Zonder dat het u veel tijd en moeite heeft gekost, is uw auto weer klaar voor gebruik.

Tarieven autotransport & fleetservice 

 
Prijs per uur: Vanaf € 16,50
   
Tarieven: Exclusief BTW
Minimale afname: 3 uur
Eerste keer?  Welkomstaanbieding


Contact

Bel E-Drivers: 085 0443 744

Bekijk welkomstaanbieding

Offerte opvragen  Direct reserveren