Onderweg

Onderweg

 

PRIVECHAUFFEUR

Met een privéchauffeur van E-Drivers zet u reistijd om in efficiënte werktijd. Uw auto wordt een mobiel kantoor en u kunt doen wat u móet doen. U heeft geen zorgen over de reis waardoor u vrijuit kunt werken en denken. En ontspannen. 

Laat het rijden gerust aan onze studentchauffeurs en directiechauffeurs over.  


Kwaliteit

Dat al onze cliënten de geleverde kwaliteit onderbouwen is voor ons een bevestiging dat we goed werk afleveren. Zowel bij het aannemen en afhandelen van uw ritaanvraag, als bij het leveren van de chauffeur. Wij streven naar de beste kwaliteit, en daarom werken wij met een zorgvuldig geselecteerd team van bekwame studentchauffeurs en Interseco-opgeleide directie-chauffeurs. 

Geen 18 jarige studentchauffeurs

Wij hebben een ongeëvenaarde introductieaanbieding. U krijgt van E-Drivers een studentchauffeur voor slechts € 15,00 ex. btw per uur. En waarom? Omdat wij overtuigd zijn dat u ons daarna wéér gaat inschakelen. En u krijgt van ons nooit een chauffeur jonger dan 21 jaar. Onze collega-bedrijven hebben daar minder moeite mee, maar wij hechten heel veel waarde aan ervaring en kwaliteit. Alle privéchauffeurs van E-Drivers hebben meerdere jaren rijervaring en kunnen rijden in ieder type auto. 

Extra service

Dat onze chauffeurs een krant en een flesje water meenemen, dat vinden wij vanzelfsprekend. Ook het wassen van uw auto of het verrichten van andere werkzaamheden terwijl u in afspraak zit is voor de chauffeur werk dat met liefde gedaan wordt. 

Welkomstaanbieding

Wilt u een keer een privéchauffeur proberen? Dat kan dus al vanaf € 15,00 ex. btw per uur wanneer u een studentchauffeur bestelt. Maar ook wanneer u een directiechauffeur wilt gebruiken of een auto met chauffeur maken we graag een voorstel op maat voor u.

Bekijk de welkomstaanbieding

Wat onze cliënten vinden

De cliënten van E-Drivers waarderen het dat we altijd voor ze klaar staan, we altijd een chauffeur kunnen leveren en dat het ook altijd een goede chauffeur is. (U leest het terug op diverse plekken op deze site.) Om deze reden bedienen wij bedrijven als PostNL, Heineken, Erasmus M.C., Allen & Overy, Siemens, Speakers Academy en Dura Vermeer. 

Zelf rijden is gevaarlijk. Echt. 

Want hoe vaak bent u tóch even met de telefoon bezig? Nog even dat mailtje lezen, dat whatsappje of even een contact opzoeken in de telefoon... u speelt een roulettespel, iedere keer dat u gaat rijden en niet de volle aandacht bij het rijden heeft. En u gaat iedere keer een stapje verder. Tot de keer dat u de auto total loss rijdt (of erger). U zal echt niet de eerste cliënt zijn die ons daarna inschakelt. Maar u kunt dit voor zijn. Dat de mobiele telefoon voor ongelukken zorgt leest u onder andere bij: ADNU.nlhet Openbaar Ministeriede VolkskrantRTL etc. etc. Met een privéchauffeur van E-Drivers boekt u directe veiligheid. 

Offerte aanvragen