Wie zijn wij

Wie zijn wij

 

WIJ ZIJN E-DRIVERS

E-Drivers werd in 1999 geïntroduceerd op de Nederlandse markt. Onze organisatie is inmiddels uitgegroeid tot een succesvol chauffeursbedrijf met ruim 225 chauffeurs.

Omdat wij werken met zorgvuldig geselecteerde, representatieve (student)chauffeurs zijn wij in staat hoogwaardige én betaalbare chauffeursdiensten te leveren vanuit ons hoofdkantoor, gelegen in Rijswijk.


"Combining business with Comfort"

Onze klanten comfortabel, veilig en vooral zorgeloos laten reizen. Dat is wat ons drijft. Flexibiliteit en kwaliteit. Dat garanderen we.

Dit doen wij samen met ons uitgebreide team van enthousiaste medewerkers en gedreven chauffeurs.

Onze naam, E-Drivers, hebben we zorgvuldig gekozen. De 'E' staat voor alle kwaliteiten en eigenschappen die we in huis hebben. Kort samengevat staat de 'E' voor:

Excellent

U kunt van ons een uitstekende dienstverlening verwachten, kwalitatief hoogwaardig en flexibel. Wij bieden u veilig en vooral zorgeloos de allerbeste dienstverlening, uiterst bekwame chauffeurs en bemiddeling in de beste voertuigen.


Efficient

Wij zorgen dat u zo efficiënt mogelijk gebruik maakt van uw tijd. Onze dienst levert u meer op dan deze kost. Ook kiezen we op basis van uw vraag altijd voor de meest efficiënte vervoersoplossing voor het beste tarief.


Excessive

Wij treden buiten de gebaande paden. We verleggen telkens onze grenzen. Wij zijn flexibel, creatief en doen er alles aan uw verwachtingen keer op keer te overtreffen. Dat doen we onder andere door heel goed te luisteren naar uw ervaring met ons