Onze overtuigingen

Onze overtuigingen

 

EFFICIENT EN FLEXIBEL

Een E-Drivers privechauffeur levert snel voordeel op doordat uw reistijd voortaan effectieve werktijd betekent. Uw eigen achterbank verandert in een mobiel kantoor. Door het afroepkarakter van onze dienst, heeft u geen kosten op het moment dat u geen chauffeur nodig heeft. Daarentegen kunnen wij een vaste chauffeur leveren als u regelmatig met chauffeur wilt reizen.


Profiel

E-Drivers staat voor comfortabel, veilig en vooral zorgeloos reizen. Kwaliteit en flexibiliteit zijn voor ons vanzelfsprekend. Net als het meten van de tevredenheid van onze klanten en het stimuleren van onze mensen.

Wij wijken af van de gebaande paden, geen vraag gaat ons te ver. De (chauffeurs)diensten van E-Drivers zijn het passende antwoord op ieder mobiliteitsvraagstuk.

Missie

Onze missie is om onze klanten comfortabel, veilig en vooral zorgeloos te laten reizen door het aanbieden van een uitgebreid pakket aan hoogwaardige chauffeursdiensten en een hoge mate van flexibiliteit.

Visie

Erkend en herkend worden als de meest flexibele, kwalitatief hoogwaardige leverancier van betaalbare chauffeursdiensten in Nederland.

Filosofie

E-Drivers streeft naar het leveren van topkwaliteit aan onze klanten. Wij leveren de allerbeste dienstverlening, de bekwaamste chauffeurs en maken -indien gewenst- gebruik van de beste voertuigen van onze partners.

Het meten van de tevredenheid van onze klanten vinden we belangrijk net als het begeleiden en stimuleren van onze chauffeurs. Flexibiliteit is onze kracht. ‘Nee' komt niet in ons woordenboek voor, ook niet als het spoedaanvragen betreft.

We leveren alle denkbare chauffeursdiensten en denken met u mee. Voor ieder vraagstuk bieden wij een passende oplossing. Met E-Drivers weet u waar u aan toe bent. Wij hanteren transparante tarieven en zijn de enige chauffeursdienst die geen spoed-, weekend- of avondtoeslagen kent. U krijgt dus een hoogwaardige dienst voor de beste prijs.