Werken bij E-Drivers

Werken bij E-Drivers

 

WERKEN IN HET TOPSEGMENT

Werken als privéchauffeur bij E-Drivers betekent werken bij een ambitieuze en ondernemende organisatie met een informele cultuur. We verzorgen 24/7 diverse chauffeursdiensten voor onze klanten, voornamelijk zakenmensen uit het topsegment.

Als student- of directiechauffeur is het jouw taak om te zorgen dat zij comfortabel, veilig en vooral zorgeloos reizen. Kwaliteit en flexibiliteit zijn daarbij vanzelfsprekend.

 


Ben jij de ideale privechauffeur?

Wij zoeken enthousiaste chauffeurs die onze cliënten in de eigen auto veilig en comfortabel kunnen vervoeren. Als imagobepalende factor van de organisatie ben jij verantwoordelijk voor het bereiken van een enthousiaste klant. Er wordt dan ook verwacht dat je door een pro-actieve en klantgerichte houding het gemeenschappelijke organisatie-DNA versterkt. Denk jij hierin een sleutelfiguur te kunnen zijn, lees dan verder!

Een dag als privechauffeur

Als chauffeur bij E-Drivers krijg je direct nadat je door de planning op basis van jouw beschikbaarheid op een opdracht bent gezet een ritbevestiging. De route is al volledig bekend, dus je gaat deze route een dag eerder goed voorbereiden. Je zorgt dat de juiste kleding al klaar ligt en de route met openbaar vervoer is uitgezocht. Nadat je uiterlijk 15 minuten voor aanvang jezelf hebt aangemeld, rij je de BMW automaat met de inmiddels ontvangen sleutels alvast voor. Je wacht buiten de auto op de klant en helpt hem met plaatsnemen op de achterbank – inmiddels door jou voorzien van een flesje water en een krant - achter de volledig naar voren ingestelde passagiersstoel door de deur open te houden en zijn spullen aan te pakken. Je doet navraag over de door jou ontvangen bestemming. Nadat de cliënt heeft bevestigd, wordt hij zonder dat hij daar zelf erg in heeft door het drukke verkeer soepel en comfortabel naar zijn bestemming gereden. 

Wij bieden:

 • Geld. Naast fooi maak je ook kans op een netto bonus;
 • Een bijbaan die goed te combineren is met je studie. In de wachttijd is het mogelijk om je studie bij te werken;
 • Een aanzienlijke uitbreiding van je zakelijke netwerk. Je ontmoet veel verschillende mensen;
 • zeer afwisselend werkomstandigheden. Je rijdt in heel veel verschillende soorten auto’s;
 • Een platte organisatie in de breedste zin van het woord. Zo kun je altijd gewoon binnen lopen bij de baas;
 • Een prettige werksfeer met oog voor kwaliteit en ruimte voor waardering. Je hoort ons niet alleen als het niet goed gaat maar juist als het wel goed gaat.

Vereisten

 • Je bent minimaal 21 jaar oud (geldt niet voor hiker en/of parkeerbeheer);
 • In het bezit van een geldig Nederlands B-rijbewijs;
 • Minimaal twee keer per week beschikbaar waaronder in de avonduren en in het weekend;
 • In het bezit van een net donker pak of bereid deze aan te schaffen;
 • In staat om beheerst en veilig te rijden;
 • Klantgericht, communicatief vaardig, representatief  en ‘werkgierig’;
 • In het bezit van een ov-jaarkaart of eigen vervoer;
 • In het bezit van een smartphone.

* Ben je onder de 21 jaar oud? Dan kom je wellicht ook in aanmerking om te werken bij het zusterbedrijf Rent A Bob

Het DNA van E-Drivers

Onze groep bestaat uit twee chauffeursbedrijven, namelijk Rent A Bob en E-Drivers. Naast de thuisbrengservice door Rent A Bob biedt E-Drivers de oplossing voor alle andere mobiliteitsvraagstukken. Beide bedrijven willen haar cliënten zorgeloze en veilige mobiliteit garanderen op het allerhoogste niveau. Het is ons doel om het beste chauffeursnetwerk van Nederland leveren. Wij zijn betrouwbaar, flexibel, excellent, representatief en dienstbaar. Jij ook? Wil jij ook deel uitmaken van ons chauffeursnetwerk? Dit begint door meteen te solliciteren op deze vacature.